top of page

Peelings

EXFOLIATE THE BAD VIBES

Wat is een chemische peeling?

De chemische peeling behoort al jaren tot de meest populaire behandelingen op het gebied van huidverjonging. In zekere zin is dit een beetje vreemd. Mensen worden al snel wat schuw wanneer het woord ‘chemisch’ ergens aan verbonden is. Toch, als we met een chemisch middel jonger kunnen worden in het gezicht, dan maakt dit niet veel uit. Uiteraard heeft dit ook te maken met het feit dat een chemische peeling volledig veilig en verantwoord is. We analyseren en bespreken eerst de huid om te zien wat deze kan verdragen of nodig heeft. 

Wanneer is een peeling een goede keuze?

U kunt in meerdere situaties kiezen voor een chemische peeling. Er zijn vrouwen die gewoon op regelmatige basis kiezen voor een (chemische)peeling om de huid goed te onderhouden. Toch, in de meeste gevallen is er wel een directe aanleiding om te kiezen voor een peeling. Zo wordt er vaak gekozen voor een chemische peeling door vrouwen die te maken hebben met huidbeschadigingen door blootstelling van de huid aan de zon of andere huidproblemen.

De peelings worden afgestemd op jouw huidtype. Dit wilt zeggen dat we eerst een intakegesprek doen en van daaruit kunnen bekijken wat je huid nodig heeft. De peelings worden opgebouwd en wordt zeker en vast in een kuur aangeraden.

bottom of page