top of page

Wat kies je nu?

We bieden in het salon 3 verschillende soorten nagelbehandelingen aan.

Je hebt keuze uit Biab, Gelnagels & Acrylnagels.

BIAB

BIAB is de populairste nagelbehandeling in het salon. LET OP: alleen bestemd voor korte nagels. Het is een flexibele en verstevigende gel, die opgebouwd wordt tot een mooie egale nagel. Het voedt de natuurlijke nagels. Hierdoor zullen ze steviger en gezonder worden. Indien gewenst kunnen de nagels een stukje verlengd worden. BIAB is verkrijgbaar in verschillende nude tinten. Bovendien is het vegan, cruelty free en 10-free. Met dit laatste wordt bedoeld dat er geen chemische stoffen in verwerkt zitten.

GELNAGELS

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor versteviging van de natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje wat op de nagels wordt gelakt, door middel van UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten. Gel is er in verschillende kleuren en glitters. Bovendien kan gel zowel op korte als op lange nagels aangebracht worden. Indien de nagels verlengend dienen te worden, wordt er gebruik gemaakt van sjablonen.

ACRYLNAGELS

Acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee een nieuwe nagel gecreëerd wordt op de huidige nagel. Als deze uit gehard is, wordt de acrylnagel in de gewenste vorm gevijld. Hierdoor wordt een natuurlijk resultaat bekomen. 


Voordelen:

  • Enorm stevig

  • Minder kwetsbaar, waardoor ze 3 tot 5 weken houden

  • Gemakkelijk te verwijderen

  • Natuurlijk resultaat

Nadelen: 

  • Minder buigzaam 

Acrylnagels zijn wel zeer stevig, maar daardoor ook minder buigzaam. Als de nagel stoot kan dit voor breuken zorgen.

  • Chemische geuren

Bij het plaatsen van de acrylnagels komen er onaangename chemische geuren vrij.

bottom of page