Peelings

EXFOLIATE THE BAD VIBES

Wat is een chemische peeling?

 

De chemische peeling behoort al jaren tot de meest populaire behandelingen op het gebied van huidverjonging. In zekere zin is dit een beetje vreemd. Mensen worden al snel wat schuw wanneer het woord ‘chemisch’ ergens aan verbonden is. Toch, als we met een chemisch middel jonger kunnen worden in het gezicht, dan maakt dit niet veel uit. Uiteraard heeft dit ook te maken met het feit dat een chemische peeling volledig veilig en verantwoord is. We analyseren en bespreken eerst de huid om te zien wat deze kan verdragen of nodig heeft. 

Wanneer is een peeling een goede keuze?

U kunt in meerdere situaties kiezen voor een chemische peeling. Er zijn vrouwen die gewoon op regelmatige basis kiezen voor een (chemische)peeling om de huid goed te onderhouden. Toch, in de meeste gevallen is er wel een directe aanleiding om te kiezen voor een peeling. Zo wordt er vaak gekozen voor een chemische peeling door vrouwen die te maken hebben met huidbeschadigingen door blootstelling van de huid aan de zon of andere huidproblemen.

3 soorten peelings 

  • Lactaat/Glycolzuur  

Deze zetten we in voor pigmentatie, fijne lijntjes of voor een flinke boost aan je huid te geven!

  • Salicylzuur 
Die zetten we in voor voor gecombineerde huiden die veel last hebben van onzuiverheden, grove poriën. 
  • Bio Peel 

Dit is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.